Κοκκιναρά 35, Κηφισιά, (+30) 210.80.85.370

Η παραδοσιακή μορφή της μητέρας, που χρειάζεται να είναι μόνο αυτό, δηλαδή μητέρα και τροφός, έχει υποχωρήσει σήμερα, για να εμπλουτιστεί με τη σύντροφο, την εργαζόμενη, τη φίλη, το πρόσωπο, τη Γυναίκα… πέρα από τη μητρότητα.

Ο σύγχρονος άνθρωπος μέσα στην πολυπλοκότητα και τη συνθετότητα της καθημερινότητάς του, έρχεται αντιμέτωπος με πολλές προκλήσεις και ερωτήματα που τον δυσκολεύουν να έρθει σε επαφή με τα συναισθήματά του, τις επιθυμίες του, να αναγνωρίσει τις δυνατότητές του, να εμπιστευτεί τις δυνάμεις του, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε αδιέξοδα ή στη μη εύρεση νοήματος στη ζωή του.

άνδρας που κρατά το κεφάλι του σε ένα μπαλκόνι

H Συμβουλευτική ομάδα Ανδρών είναι ένα ασφαλές πλαίσιο για να συζητηθούν και να αποτυπωθούν θέματα που απασχολούν τους άνδρες και δυσκολεύονται να διαχειριστούv. Είναι ολιγομελής (8-10 άτομα) και απευθύνεται σε ενήλικους άνδρες, οι οποίοι τώρα ή σε προηγούμενη φάση της ζωής τους έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με διάφορες προκλήσεις.

δύο χέρια που απελευθερώνονται από χειροπέδες

Η Συμβουλευτική ομάδα για Διαχείρισης και Αντιμετώπισης του Άγχους, είναι ολιγομελής (μέχρι 10 άτομα) και απευθύνεται στους ανθρώπους που θέλουν να πάρουν ανακούφιση από το άγχος, ώστε να είναι σε θέση να διαχειρισθούν τις στρεσογόνες συνθήκες που βιώνουν και να επανανοηματοδοτήσουν τη ζωή τους..