Κοκκιναρά 35, Κηφισιά, (+30) 210.80.85.370

Η συναίσθηση

Η λέξη συναίσθηση αφορά στην πλήρη αίσθηση των συναισθημάτων, στη συνειδητοποίηση των δυνάμεών μας και στην αντίληψη του είδους των σχέσεων με τον κόσμο που μας περιβάλλει. Κρυμμένες δυνατότητες, θετικά συναισθήματα, λειτουργικές σκέψεις και αίσθηση ελέγχου έρχονται στην επιφάνεια όταν αρχίζουμε να αντιλαμβανόμαστε και να κατανοούμε πώς θέλουμε να ζήσουμε τη ζωή μας.

Οι αιτίες των δυσκολίων μας δεν μπορούν να είναι ορατές από εμάς τους ίδιους, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εμπόδια στην σχέση μας με τους γύρω μας αλλά και στην εκπλήρωση των στόχων μας. Τα συναισθήματα μπλέκονται και τα αδιέξοδα δείχνουν να έρχονται πιο κοντά.

Στο Ψυχολογικό Θεραπευτικό Κέντρο "συναίσθηση", ενισχύουμε την θέληση των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται να αναγνωρίσουν και να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες τους. Μέσα από εξειδικευμένες θεραπευτικές μεθόδους υπαρξιακής - συστημικής (οικογενειακής) προσέγγισης και πάντα με σεβασμό στην προσωπικότητα του κάθε ανθρώπου που μας εμπιστεύεται, αναπτύσσεται ένα νέο πεδίο, μία διαφορετική κατεύθυνση στην πορεία ζωής, με αφετηρία την ανάληψη της προσωπικής ευθύνης και δέσμευσης προς αυτήν.

Στο Ψυχολογικό Θεραπευτικό Κέντρο "συναίσθηση", προσφέρουμε ένα ευρύ πεδίο υπηρεσιών όπως προσωπική, ομαδική θεραπεία, θεραπεία ζεύγους, οικογενειακή θεραπεία και θεραπεία παιδιού και εφήβου με στόχους την ανάδειξη και καλλιέργεια των δυναμικών των ανθρώπων, τον επαναπροσδιορισμό των σχέσεών τους, την αυθεντική αλληλεπίδραση με τους γύρω τους και την ολοκληρωμένη ασφαλή οπτική του προσωπικού τους κόσμου.

Διοργανώνουμε τακτικά σεμινάρια, ομιλίες για γονείς, ειδικούς ψυχικής υγείας, φορείς και οργανισμούς. Επίσης, οργανώνουμε θεραπευτικές ομάδες για γονείς, εφήβους, μητέρες, άνδρες με στόχο την ευαισθητοποίηση γύρω από τον εαυτό τους και τις ανθρώπινες σχέσεις. Ο στόχος μας κοινός: να υποστηρίξουμε τη θέληση κάθε ανθρώπου που μπαίνει στο γραφείο μας να βρει την αυθεντική του επιθυμία και να την πραγματοποιήσει.